tak sangke

betul ke ?
haha ...
tadi saye pegi latihan satu murid satu sukan ..then ....lari la ...macam2 la jugak acare yang ade ...dan yang semestinye ...saye akan bersame wanie dan intan ..lari macam nak tercabut nyawe sejauh 2kilometer ...tadelah jauh sangat tapi penat lah jugak ...kalo korang pun same je kan ?hehe ...senasib !letih nye ....makan nasi lemak je !ish !picture ?nanti saye upload oke ...busy lah ...takde mase ..terkejarkejar now ...hmm ....taking picture bukan mainlah banyak ..sampai seratus lebih ....saye yang harus masuk ken semuannye sekali ..haih ...kene lah jugak ....hmm ...bengang gile dengan sorang mamat ni ...hanizam !sajee !saye tunggu die bukan main lame nak take picture ...last2 die pegi main futsal ..haih !sabo jela ..petame kali menunggu lelaki !err !then ..waktu balik ...saye tunggu ayah wanie ....tak perasanlah pulak ade sorang akak ni dekat depan saye yang dulul bagai anti saye ...saye pun cube lah larikan diri ..tibe2 ..belum sempat lagi die dah peluk saye ..saye pun dah pucat lah ..takot die malukan saye depan orang ke kan ...rupenye tak ..die mintak maaf fasal die penah anti and marah saye dulu ...die mengaku die marah saye sebab adek die bising fasal saye ....hmm ...dan die jugak mengaku yang die removekan saye dari friends FB die ...die kate ..nanti akak add balik approve taw !ade tak tengok profile akak ?saye kate tade ..die kate ..merajuklah tu dengan akak ..tapi akak betul2 mintak maaf ...wah !bestnye !suke !hee ...tapi saye tak kate pape ..diam je ..malas nak becakap ...sebab masih lagi kecewe dengan akak tu ....then ..ayah wanie sampai ..saye kate kat die ..k lah kak ...adek balik dulu ....bye ...salam ...dan saye pun salam die macam sorang adik salam sorang akak ...hmm ..alhamdulilah ...allah makbulkan doa saye ...aminn !


dan ..
dalam kereta nak balik !kezen kol kate atuk meninggal !haih !ape lagi da nasib ..ish !muhasabahkan jugaklah diri time tu ...diam je ...sampai rumah !ayah kate jangan ikut ..duduk umah ...adik tak sehat lagikan ...bace buku je !nanti ayah balik bawak jumpe kubur ..kejam nye !hmm ..nak wat camne ..kenelah ikut arahan tu ..jadi ...macam tulah hari 1murid 1sukan kami !

Ilefchiu MohdAzlan

0 comments: